Blog,  livsstil,  spådom,  TANKAR

1 Juli

Nu börjar årets andra halva. Den första halvan bara flög förbi, som i en dröm verkar det som. Alla nyårslöften, alla goda avsikter stannade liksom upp på vägen. Det kommer ofta något i vägen som man inte räknat med – kan vara sjukdom, man förlorar en kär familjemedlem. byter jobb, flyttar till annan ort. Ibland står man handfallen som en barnunge och tänker att hur kunde det bli så. Önskar att en god fe ska komma flygande och rätta till allt som blev fel. Men, sen rycker man upp sig, landar i verkligheten och tar nya tag.

Nu blir dagarna kortare igen, långsamt så man knappt märker det, men det går ändå mot höst. Nu gäller det att peppa sig själv. Vill vi ha en förändring måste vi ta de steg som krävs och verkligen eliminera det som hindrar oss att leva det liv vi vill.

Bestämma oss för att tro på turen och tro på att livet ska gå som på räls. Till och med forskningen visar att om man tror på att man har tur, så blir man mer motiverad att våga sig på nya saker och kommer att lyckas bättre. Viktigt är att se på sig själv som en lyckosam person. Tur är ingenting man föds med utan någonting man bestämmer sig för att man har. Så glöm tankarna på att du är otursförföljd. Du är en vinnare.

Man vaknar upp och går vidare – öppnar nya dörrar på sin livsväg. Så bestämmer man sig för att göra allt, för att få sina önskningar uppfyllda. Jag läste för ett tag sen en lustig roman “Det du önskar kan du få”, av Noelle Oxenhandler. Hon har under ett års tid testat varenda metod som tänkas kan för att få sina önskningar uppfyllda. Det är, som sagt, en jätterolig bok , men tipsar också om hur våra tankar och intentioner är viktiga för verkligheten.

Jag tänker följa några tips och se hur det går. Först ska jag intensifiera utforskandet av Attraktionslagen. Tankens kraft har stor betydelse. Tänker på talesättet, att det inte spelar någon roll om du tänker att du kan – eller inte kan – rätt får du i vilket fall. Så mäktig är tankens kraft. Man säger ju också, att oroa sig är att be om det man inte vill ha. Just nu repeterar jag lite då och då “Det går alltid bra för mig”. Får se hur det går, återkommer till temat senare!

Med styrkekramar, ljus och kärlek, från ditt medium, silvertrollet LAURA