änglar,  harmoni,  kärlek

Älskade ärkeänglar

En ängel vid sin sida – vem vill inte ha det? Eller fler! Tänk på att du alltid har din skyddsängel vid din sida, som du kan be om hjälp i svåra situationer. Många frågar hur de ska göra för att få kontakt med en ängel. Viktigt är att du ber om hjälp och tillåter ängeln att hjälpa dig. Du behöver heller inte precisera vad du vill ha hjälp med – beskriv bara kort din önskan, för din ängel vet vad som är bäst för just dig.Tänd gärn att

Ärkeänglarna har alla sina fasta uppgifter, så har du ett särskilt problem, kan du be till den ärkeängel  som har just din fråga till uppgift. Vid önskningar om kärlek till exempel är ärkeängeln Gabriel helt rätt. Han skiner i vitt och är hoppets och kärlekens ärkeängel. Han värnar om din lycka och vill att dina önskningar ska gå i uppfyllelse. Säg inget namn för Gabriel vet vem som är bäst för dig.

Har du redan kontakten med en viss ärkeängel kan du fortsätta be till honom eller henne, änglarna kan dyka upp som både och och. Jag kanske ser en viss ängel som kvinna medan du ser mannen. De är ljusenergier som tar den gestalt de vill. Jofiel, som skiner i gult, är en av de änglar som ofta växlar sin skepnad. Hur som helt stämmer din bild för dig. Hen ger dig stöd på din livsväg och hjälper dig hitta det sköna i livet. Läs gärna igenom allt om de 7 viktigaste ärkeänglarna, du vet inte när du möter just din ängel. Men hjälpen får du vem du än ber till.

Med ljus och kärlek från Laura