Eftertanke,  magi,  möjligheter

Ännu en tisdag i magins tecken…

För mig är ju tisdagen de röda ljusens dag och jag förbereder alltid min “tisdagsmagi” väldigt noga. Det är återigen tid att manifestera det som kan tyckas omöjligt, men som man önskar sig så otroligt mycket. Ett “hav” av tända ljus står här i mörkret på skrivbordet framför en spegel. Jo då, så försöker jag ibland fördubbla mina ritualers magiska möjligheter.

Sitter och tänker efter om jag verkligen gör allt rätt för att mina drömmar ska gå i uppfyllelse. Varför slog min bön fel?  Gjorde jag verkligen så som jag läst.  Om  inte försöker jag igen och ger min manifestation tid att verka. Det sägs att en huvudregel är, att ge en hel måncykels tid att verka, dvs 27 – 28 dagar. Är det något du absolut vill ska hända, då är det bäst från nymåne till nymåne och för att föra lite extra varje lördag däremellan. Vid verkligt “svåra” önskningar kan vi behöva önska över tre månfaser och lyckas det inte då, heller göra en paus och sedan över ytterligare tre faser, max tre gånger. Därefter får vi låta tiden verka för oss.

En ytterligare “förstärkning” är att skriva tre brev med beställningar på det vi vill uppnå – på rött papper och lite olika formulerat – sedan bränna det i ljuslågan på det röda ljus som står närmast och vifta röken mot oss. Vi viftar bara bort rök från det vi  vill bli av med. Be gärna ärkeängeln Samael, den renande eldens ärkeängel om stöd, när du utför din ljusmagi! Glöm heller inte att vara övertygad och tro på det du gör. Magi är en form av livskraft för att påverka det som händer. Har inte detta gett resultat, försök gärna med en spådom, kanske en kortläggning, för att se om detta verkligen är menat för dig.

Med ljusmagi och kärlek!