änglar,  Drömmar,  Fullmåne

Ärkeängel just för dig och dina drömmar

Din egen ärkeängel verkar behövas ibland. Någon som förstår just ditt problem. När du läser om de viktigaste Ärkeänglarna, märker du att de alla har sina alldeles speciella arbetsuppgifter. Allt mellan harmoni, skydd, kärlek, hopp och självförtroende, visdom och visioner och mycket mer. Du kan välja att be till just den ängel, som passar bäst för det du vill ha hjälp med.

Fantasi, Ängel, Ljus, Natur, Sjö, Vatten

När hösten kommer med deppiga dagar är det skönt att veta, att man inte står där ensam med sitt problem utan har någon att anförtro sig åt om man vill. Annars hjälper det med bara en bön om hjälp, för ängeln vet, ibland kanske bättre än du själv, vad du verkligen behöver.

Låt din ängel ta hand om dig och skänk ditt fulla förtroende och hela din tillit till ängeln när du bett om hjälpen. Tvivla aldrig utan vet att hjälpen kommer. Har du problem du vill bli av med, ta möjligheten i akt i morgon söndag 9 oktober när vi har fullmåne. Passande ärkeängel då är kanske Haniel, som också är mångudinna.

Ängel, Ljus, Religiös, Änglavingar

En ljusets ängel, som värmer hjärtat och ger hopp om framtiden är  Gabriel, som brukar visa sig i ett vitt sken – ibland märker du hans närvaro genom små vita blixtar i din närhet. Han är en ängel som månar om, att dina önskningar ska gå i uppfyllelse och han vill se dig lycklig.

Kanske en riktig guldets ängel med lysande gestalt – det är Uriel – Guds eld, som med sitt ljus kan lysa upp de svåraste situationer. Genom hans närvaro kan du helt plötsligt få en lysande idé. Du får hans hjälp att hitta din verkliga livsuppgift. Liksom de flesta ärkeänglar kan han uppträda både som kvinnlig och manlig och som de alla kan hans energier vara på flera platser samtidigt. Det är aldrig så att en ängel inte har tid.

Ängel, Guld, Komponera, Brand, Lågor

Med ljus och kärlek från Laura