Fullmåne,  magi,  rökelse

Att dansa under fullmånen

Att dansa i fullmånens sken sägs ge speciella vibrationer till och från själens alla gömmor. “Knutar” löses upp. Det ska inte vara någon inlärd dans, utan ett sätt att få släppa loss sina känslor så som de är. En långsam tvekande dans när man försiktigt söker den rätta vägen. Eller en sprudlande, hoppande lyckodans när något oväntat postivt inträffat. Inte tänka efter, utan istället låta den momentana känslan styra. En dans i den mörka kvällen under stjärnor och måne är magisk.

En passande början för månadens fullmåneritualer. Om några dagar, den 5 maj klockan 19.36, har vi en viktig fullmåne i Skorpionens mäktiga tecken. Detta tillsammans med en delvis månförmörkelse ger en verklig explosion av nya händelser och ny beslutskraft. Det blir ett kraftfullt avslut, som öppnar för nya positiva, lugna händelser. Problem löser sig som av sig självt och vi hittar tillbaka till balans och harmoni. Frigörelse, frihet och förändring väntar. Ta hand om dig själv för vi går mot bättre tider.

Glädjen väntar runt hörnet, även om det känns tufft just nu. Fullmånen är den perfekta tidpunkten att släppa taget om negativitet och omfamna en ny början. Dansar du din dans till fullmånen inomhus – tänd gärna några levande ljus och bränn gärna väldoftande rökelse för magi och till vårens ära den här gången. Glöm heller inte dina spell – skriv dessutom det du släpper taget om på en papperlapp som du låter brinna på ett av ljusen, som du sedan släcker. Vill du använda just det ljuset igen, låt det först renas i fullmånens sken. Fortsätter du med att manifestera en ny önskan – lägg pappret med det du skrivit i ett rött kuvert och upprepa vid varje full- och nymåne tills din önskan gått i uppfyllelse.

Med ljus och kärlek från Laura