änglar,  hand,  kärlek

Blandade änglakort

Så sitter jag där åter med korten i min hand. Vad säger änglarna såhär inför fullmånen. I Skorpionen den 24 april kommer en så kallad rosa måne. Många frågar om det är en speciell “kärlekens måne”? Väl inte direkt, men den här rosa månen på våren”, som inträffar i april när naturen vaknar till liv, den är en symbol för förnyelse och optimism. Den står också för hopp och inspiration.

En mystisk händelse som är en bra tidpunkt för magi – manifestationer och ritualer, för att öppna dörrarna i vår kosmiska värld. Så naturligtvis magisk även för kärleken. Samtidigt har vi nu de stora meteoritsvärmarna, stjärnfallen från Lyriderna, så vi måste passa på att önska allt som är särskilt viktigt för oss – om det nu är kärleken, pengarna, drömjobbet eller superhälsan. Alltid i hemlighet när en stjärna eller fler faller.

Det har blivit nästan tradition för mig att runt den rosa fullmånen dra korten ur Tarotkortlekens stora Arkana, änglakorten som visar på livets alla större händelser. Just nu sitter jag med tre änglakort i min hand. Drog nr 2 Prästinnan, med ärkeängeln Haniel, som säger lyssna på din intuition. Nr 18, också med ärkeängeln Haniel, som ber oss att vara uppmärksamma på våra drömmar och gå vår egen väg. Sist kom nr 10, ärkeängeln Mikael som spår en tid av positiv förändring. Lyckan finns vid vår sida!

Med levande ljus och magisk kärlek!