Drömmar,  Eftertanke,  magi

Den bästa dagen på året ….

Det ska vara idag lördagen den 5 mars. Jag väntar fortfarande på ett under, men än så länge håller det sig borta, undret alltså. Fortsätter vara fokuserad och inte använda tiden att oroa mig, för det stjäl min inre frid. Livet är skört och allt kan ändras på ett ögonblick. Även till det bättre, så det är bara att fortsätta tänka positivt även om det skulle se skakigt ut just nu. Nu hoppas jag att detta med nystart till det bättre inträffar, även om det verkar lite trögstartat. Nu ska tiden vara inne för något nytt, något bättre…..

Sägs vara dagen när underverk kommer att starta… Så kanske är det stormen före lugnet nu – ja, jag vänder på det. I år har jag faktiskt riktigt väntat på den här dagen när Venus och Mars är i konjunktion med solen och lovar kraftfull kärlek. Men det verkar, som om Mars ställer till det innan allt blir bra igen.

Jag har just släckt min brasa som har brunnit ute vid dammen sedan nymånen i onsdags och tänt vita levande ljus för att fortsätta mitt spell – min bön – min önskan inomhus. En önskan om neutralitet, fred och renhet. En magisk önskan om underverk helt enkelt.

Egentligen är naturen i sig ett underverk, ett mirakel. Årstiderna med alla skiftningar, skogar, hav och sjöar – sedan hela Universum med dess stjärnor och planeter. Det är dessa planeter som styr våra liv, om vi ska tro på alla horoskop och förutsägelser. Jag har haft det förr, att jag fått vänta på det som förutspåtts. Så det vore inget konstigt om det även denna gång dröjer till förutsägelsen slår in. Det gäller att “sitta still i båten” tills det händer.

Viktigt är att vi inte tänker på vad vi absolut inte vill ska hända, utan helt koncentrerar oss på det vi vill -och föreställer oss att det redan är så. I stort som i smått. Om det nu gäller vad som händer i världen, på jobbet eller hemmavid. Tilliten till att det goda ska hända och inte tvivla på det, det gör att vi mår bättre och med våra positiva energier förbättrar vi resultatet av vår önskan. Så sägs det och det borde vi tro på.

Med ljus och mycket kärlek från Silvertrollet Laura