möjligheter,  Mörker,  skogstroll

Det blev en runornas dag

Jag glömde mina tarotkort inför morgonpromenaden i gryningen kort efter tre. Jag försöker ju alltid göra en trekortsläggning, eller åtminstone dra ett dagens kort, på favoritplatsen vid skogstjärnen klockan 03.33, men som alltid hade jag en påse med runor i fickan. Man vet ju aldrig, hehe.  Jag satt där på en gammal stubbe i mörkret, så det fick bli en dagens runa i snöregnet istället. Vädergudarna skämmer iallafall inte bort oss nu.

Kände mig som en riktig natthäxa där i regn och mörker. Men svart magi blir det aldrig, bara vit, så jag tände ett vitt ljus framför mig innan jag hällde ut runorna ur sin lilla säck och drog den närmast mitten. I handen höll jag runan Ken = Lyktan,  som säger att du ska lyssna på din inre röst och låta intuitionen leda dig. Att du själv vet och inte ska låta dig påverkas. Nu är tiden när du hittar bra svar på dina frågor.

Den här mörkaste tiden på året brukar vara bra för att städa upp, inte bara runt omkring oss utan även inom oss. Tänka på att det bara är framtiden vi har inflytande på, förlåta oss själva och kanske andra, för gamla synder – gjort är gjort och kommer inte tillbaka. Tänk på att fullmånen den 28 oktober är en månförmörkelse i den starka Oxens tecken. Ett avslut på mycket, men också en ny början, så det gäller att förbereda sina fullmåneritualer.

Med tända ljus och massor av kärlek!