Blog,  horoskop,  magi,  möjligheter,  Stjärntecken,  Vintertid

Ditthoroskop

Så här kort efter nyår, brukar jag gå igenom årets horoskop, nu 2022, helt allmänt och sen gå ner i de olika stjärntecknen. I år säger nästan alla astrologer, att året ser hoppfullt ut. Många bra konstellationer mellan stjärnor och planeter kommer att inträffa. Om vi dessutom tar med numerologin med alla tvåor i årtalet, så kan det bara bli ett bra år. Året började fint med Uranus som gav oss mod att våga och pröva nytt. Helt passande vid nymånen 2 januari. Fram mot Trettondagshelgen kom sen Venus och Neptunus i sextil [vinkel 60 grader]och lovade kärlek, skönhet och glamour. I morgon den 9 januari kommer Solen och Venus i konjunktion [samordnade, nära varandra] i Stenbocken, så det blir en lyckosam rivstart på nya känslor. Allra mest påverkar det Stenbockarna, men även andra stjärntecken. Ju närmare i datum, desto mer.

Jag brukar börja riktigt seriöst med att försöka ställa horoskopet själv, åtminstone det första, Stenbocken som jag själv. Sen slutar det med att jag läser ett eller fler bra horoskop och sedan ringer en väninna som är riktigt duktig och får svar på detaljfrågor. Men detta ska ändras – i år läser jag hela året en kurs, som ska göra mig riktigt duktig.

Vi börjar med Stenbocken! Året har börjat bra vad gäller den känslosamma sidan och privata relationer. Men när det gäller jobb och ekonomi, får vi Stenbockar vänta till framemot sommaren när årets bästa halva börjar. Om jag räknar den jobbrelaterade biten. Verkar inte komma några lotterivinster heller, så det gäller att “slita ihop” allt själv. Och där ska vi satsa all kraft för vi kommer att lyckas.

Därefter går arbetet vidare med kommande månader. Ska försöka göra så mycket som möjligt själv, men kommer att dubbelkolla med andra. Har en tysk favoritastrolog och faktiskt tre ryska, som jag tycker är utomordentligt bra. Den närmaste tiden verkar för de flesta stjärntecken vara rätt lika – ta det lugnt, inga snabba beslut – tänk över vad du gör en extra gång. Vill du göra större förändringar – var metodisk och gör inget överilat.

Vår käre Stenbock då? Ingen gräddfil för honom/henne heller. Gäller att hålla sig på mattan och skynda långsamt för att allt ska bli bra. Drömmar och fantasier blandas med fakta och framtid. Det borde ge perfekt energi för att planera det nya året. Jag brukar varje år tillverka ett visionboard, där jag sätter upp bilder, tidningsurklipp och teckningar av mina drömmar, planer och löften för det nya året! Skriver små lappar när nytt tillkommer, så “tavlan” hålls levande. Pröva ett år att följa ditt horoskop för att se vad det ger.

Som Stenbock är du jordnära, disciplinerad och ekonomiskt sinnad, men har också humor – trots att du är rätt envis och lite kantig. Just astrologin kunde vara perfekt för dig, eftersom det är ett “nästan erkänt” sätt att spå framtiden.

Med stjärnornas tecken, ljus och kärlek från Laura