Drömmar,  kropp och själ,  livsstil

Drömmar i vintertid…

Vinterbadande var ju min stora dröm för denna vinter, innan jag gav upp att ens tänka tanken. Men någonstans inom mig lever den kvar. Tänk om….. Har hört att det ska vara riktigt bra för både kropp och själ, välbefinnande, hälsa och skönhet. En helt annan livsstil för någon som går påpälsad med flera lager kläder på vintern. Dvs jag, som hatar att frysa, hehe.

Det är därför jag älskar mina eldar för spådom, healing, olika sorters magi och ritualer. Detta att sitta ute gör att jag känner mig närmare både Universum och andra dimensioner. Sitter jag inomhus när jag är online för spådom och medial vägledning, så är det precis vid fönstret. Får ofta frågan hur  jag arbetar och vilka hjälpmedel jag använder, så jag försöker berätta lite då och då.

Just nu sitter jag vid fönstret med levande ljus i grönt och gult som brinner direkt vid fönstret. Idag onsdag, är planethärskaren Merkurius och det är en bra dag för kommunikation och viktiga samtal. Kanske en affärsuppgörelse eller en jobbintervju. Rafael, ärkeängeln för healing ger oss hjälp med det vi mest behöver och kristaller som topas, kalcit och citrin hjälper till mot stress och stöder familjefriden. En dag när det mesta kan lyckas.

Sänder kärlek och ljus!