Drömmar,  Eftertanke,  Fullmåne

Drömmarnas dimma

När dimman hänger över skogen på morgonen, känns det nästan som en drömvärld. Solen stiger så långsamt och grannens katt syns på bryggan vid tjärnen, han är lika guldgul som ljuset – det har blivit så tyst där sedan svanarna flög iväg för några dagar sen, ljudlöst. Man hör bara nån kvist knäckas, när de vilda djuren smyger förbi i skogen.

Egret, Flygande, Dimma, Sunrise

Dimman är fortfarande tät över vattnet och jag liksom väntar på att en fågel ska dyka upp, men allt är tyst, nästan overkligt. Bestämde mig för att sända min änglahealing, som jag sönder på distans varje onsdag kväll, just härifrån “mitt” skogstjärn ikväll.

Glöm inte att änglahealingen ikväll 9 november blir en halvtimme längre än vanligt. Ikväll 22.00 till 23.00.

Hd Tapeter, Natur Tapeter

Det är som om att gå in i en dröm – en perfekt stämning för bön, manifestation, eller vad man vill. I mitt fall blir det en lugn, gående meditation. Efter gårdagens alla eldritualer med fördrivning av dåliga energier, spådom och kontakter mellan olika dimensioner behöver jag “koppla ner”. Det var en mycket intensiv och kraftfull måne igår.

Det lovar bli en vacker kväll, med en nästan-fullmåne, nu 98 procent, tillbaka på plats efter förmörkelsen igår. Så det är fortfarande tid för ett par fullmåneritualer, om du inte hann med allt igår. Kanske något eller någon du glömde förlåta eller släppa taget om.

Solnedgång, Fiskare, Silhuetter, Båt

Med varmt ljus och mycket kärlek från Laura