Fullmåne,  magi,  skönhet

Drömmarnas tid

Min magiska lilla låda som står på skrivbordet innehåller mycket som jag använder vid spådom, magi och ritualer. Här samsas runor och olika sorters kortlekar , ängla-, tarot-, orakelkort och några andra från olika länder. Singapore, Egypten, Tadjikistan, Mongoliet, Sibirien, Tyskland och några andra, där jag jobbat, eller rest med min far, och samtidigt passat på att utveckla några av mina olika andliga sidor. Hade till och med den stora lyckan att få följa med till både Kina och Indien ett par gånger. Olika tillbehör för magi och ritualer har jag hittat i många länder och vårdar väl. Glömde Kongo där jag fick lära mig mycket om att sätta speciella skydd. Har en samling malakiter därifrån, kristaller, smycken och så min lilla malakit-groda som alltid finns i min ficka.

Har berättat hur jag fick den av en shaman på flygplatsen inför ett flyg i storm, med uppmaningen att hålla den hårt i handen hela tiden. Denna magiska tid inför ett nytt år sitter jag ibland och plockar i min låda och drömmer, letar efter föremål som passar som stöd vid distanshealing eller spådom. Jag använder gärna föremål som hjälpt mig och som jag litar på. Med mitt värmländsk – lappländska ursprung har jag också en hel del saker från både mor- och farföräldrar. Allt mellan runor, trollstavar och seansbord av alträ. Har ju också berättat att jag har ett sådant albord, där jag lägger mina kort, när du ringer för en spådom. Eller runor ibland när det passar bättre för din frågan.

Mynt naturligtvis, som jag använder vid pengaritualer, något som många frågar efter nu. Jag bär en myntsamling i en liten lyckopåse varje första fredag i månaden, samtidigt som jag sprinklar lite grovt, rosa himalayasalt, blandat med tallbarr ur påsen, på tröskeln vid ingångsdörren. Mynten stöder saltet och tallbarren  för överflöd,välstånd och lycka. Dessutom tvättar jag ingångsdörren med varmt myntate för att stärka energierna och välkomna förmögenheten ich skönheten in i huset. För min vana trögen, ber jag alltid om lite extra skönhet.

Med ljus och kärlek