Drömmar,  Eftertanke,  kropp och själ

En dag för skönhetsmagi…..

Rosor och levande ljus står alltid på platsen för skönhetsmagi – skönhetens altare – dvs bordet i min yogahörna, fylld med levande ljus, rökelse, oljor och cremer. Essentiella oljor för aromaterai osv… Burkar med torkade rosenknoppar och rosblad, lavendel och många andra örter, torkade i påsar och levande i krukor – det finns något för allt. Där lyser också alltid min himalaja-saltlampa för bättre energier. Känner mig som en “riktig” skönhetshäxa, när jag sitter där och blandar och mixar. I min rökelse finns alltid ros- och lavendel-knoppar när det gäller skönheten.

Här har jag också en stor spegel, för att ha koll på mig själv när jag utövar ansiktsyoga, hehe – har hittat några bra programm online, som jag testar. Men är noga med att stänga dörren innan jag börjar med mina övningar = “grimaser”. Tro mig, det hjälper faktiskt om man vill trolla bort ett par år, men då måste man gör det regelbundet! Hade nog hållit på ett par månader innan jag märkte skillnaden.

Detta är min må bra hörna för speciella skönhetsritualer. Först ber jag ärkeängeln Jophiel/Jofiel – “Guds skönhet”- om hjälp. Jofiel hjälper oss med vår egen skönhet, likaväl som den runt omkring oss – ser du gula gnistor har du fått direkt kontakt, annars brukar man känna en varm, pirrande känsla när Jofiel, eller en annan ärkeängel är närvarande. Du tänder ljus i skönhetens gula färg, den färg som du själv förknippar med skönhet eller ett av naturlig bivax. Vita och bivaxljus kan du alltid använda för magiska ritualer, vad det än gäller.

Önskar en härlig dag, i skönhetens och hälsans tecken!