änglar,  Fullmåne,  Önskningar

En helg i magins tecken.

Har suttit i den kalla natten och pysslat med både astrologi och ljusmagi. Efter nymånen i Stenbockens stabila verklighet rasar vi framåt mot en ytterst intensiv fullmåne i Lejonets tecken. Något som lovar oss kraft, mod och inre styrka. Självförtroendet växer till nya nivåer. Något vi verkligen behöver i den utmaningarnas tid vi lever. Under första årshalvan kommer turplaneten Jupiter att ge stöd till de flesta stjärntecken och under mars till och med juni blir vi aktiverade av den energigivande planeten Pluto.

Idag är lördag, så jag bad ärkeängeln Cassiel, måttlighetens och förnuftets ängel, om stöd vid min ljusmagi. Denne ängel, som lyser och gnistrar i varmt rödbrunt, känns alltid jordbunden och trygg i gryningens mörker. Min vana trogen brukar jag ju börja med ljusmagi o3.33, mitt i den så kallade häxtimmen när världarna sägs vara som närmast varandra. Ljusen jag tände var svarta för att få dåliga energier att försvinna och därefter bruna för önskningar om  hemmets och familjens lycka.

Nu är det bara några dagar kvar till Lejonets fullmåne den 25 januari och månens kraft är redan mäktig. Tiden är perfekt för ritualer och besvärjelser för bättre hälsa, tur naturligtvis och bättre ekonomi. Nu har vi mod att klara av det mesta vi företar oss. Dagarna 9 och 10 före fullmånen, idag och i morgon alltså, sägs även vara mycket bra för visioner och andlig insikt – perfekt för spådom.

Med ljus och kärlek!