änglar,  harmoni,  möjligheter

En ny början, en ny måne nalkas

Inför nymånen om ett par dagar har jag samlat fjädrar, som jag hittat under speciella omständigheter eller på speciella platser. Till exempel har jag ett par svarta korpfjädrar, som 2 av “mina” korpar lämnat eller tappat utanför växthuset en mörk vinternatt när jag höll på att plantera. Trots illvilliga vädergudar måste jag ju börja plantera för att få en sommar med rik växtlighet.. Det kändes då så bra, för det sägs att hittar man en svart fjäder betyder det att man inte är ensam.

I år har jag också hittat några ugglefjädrar som fått bli både drömfångare och hårsmycke. Allt för vishetens och kloka besluts skull. Känslornas och intuitionens vita fjädrar har jag bara några få kvar, för svanarna som varje år kommer till vår lilla sjö i skogen har ännu inte kommit. Varje fjäder jag använder för magi, den har jag hittat själv och initierat med magiska ljusritualer och spell. Vita hönsfjädrar som någon föreslog känns inte rätt, för varje fjäder ska vara speciell. Ha sin egen historia.

Fjädrar är även tecken på änglars närvaro, att de vill lämna ett tecken på att de varit närvarande, så jag kommer försiktigt att plocka upp de fjädrar jag hittar och försöka känna in vad universum och fåglarna vill meddela. Bilden i toppen är al genererad och vacker, men tittar jag mig i spegeln med mina ugglefjädrar så känner jag mig mer som en “rugg-uggla”. Men, men, jag har tid på mig till den 8 april vid kl. 20, 20 tiden i Vädurens eldiga tecken, som kommer med självförtroende och styrka. Med dubbla åttor i klockslaget och den åttonde dagen i månaden, borde det “regna” pengar. Turen ligger på det finansiella planet. Be gärna till ärkeängeln Haniel, månskensgudinna och även måndagens ängel. Färgen är silver, argentum=pengar.

För harmoni och möjligheter, tänder jag ljus för nystart!