Drömmar,  magi,  rökelse

En skogens fe i drömmen..

Ibland har vi de konstigaste drömmar under nymånen. En dröm om en fe, som går med en skål rökelse genom skogen, gav mig huvudbry att tyda när jag vaknade.. Jag kände till och med doften av granbarr när jag vaknade. och det är kanske inte så konstigt. Granen styrs av planeten Jupiter som de närmaste par dagarna kommer att lysa som en stor stjärna på himlen, så det måste betyda tur – Jupiter är ju turplaneten.

Granens gröna barr symboliserar evigheten och används vid magi, som har att göra med karma för våra handlingar och själavandring, dvs återfödelse och förnyelse. Verkligen passande vid nymåne. Magiska egenskaper är att granen  förebådar energi och god hälsa i livet. Ljusets återkomst i en framtid med mycket glädje. Så grandoften var ett mycket positivt tecken.

En fe som dyker upp har att göra med ditt innersta, din själ och dina drömmar. Kanske ett beslut man måste fatta eller önskningar som man vill se gå i uppfyllelse. Tillsammans med grandoften ser jag drömmen som ett positivt tecken. Naturligtvis också ett bra tecken att “min” fe gick genom vacker natur. Vitsipporna i skogen där hon gick, förebådar både skönhet och vårens ankomst, så nu tror jag också på en tidig vår – måtte det bli så.

Med längtan om värme och solljus!