Drömmar,  Eftertanke,  höst

En vacker solnedgång

I orangeröda färger går solen rakt ner i den lilla skogssjön där jag sitter på stranden. Så ser det ut och manar till eftertanke. Bara några blad kvar på busken och en liten fågel som sitter och funderar på om det är tid att dra söderöver. “Mitt” svanpar lämnade redan för en vecka sen efter frostnatten vi hade. Man blir lite vemodig framåt hösten när naturen förändras snabbt. Mycket eftertanke noch nya drömmar dyker upp under hösten..

Jag tillhör dessa människor som egentligen bara vill ha snö från julafton fram till 2 – 3 januari. Vad som får mig att iallafall acceptera vinterns snö är att jag älskar att åka skidor, så då får jag stå ut med andra nackdelar. Sommarens favorit simningen, gav jag upp för en dryg vecka sen – blev för kallt för mig. Nu blir det löprundor istället, något som hunden gillar. Yoga och meditation förläggs inomhus, förutom när solen skiner, och mina hemmaspa-ritualer intensiveras. När jag läser mina rader verkar jag rätt bekväm, men jag gillar helt enkelt att må bra och njuta av livet så gott det går.

Mitt liv efter månfaser, med magiska ritualer och manifestationer ger styrka och kraft i vardagen. På så vis är hösten verkligen härlig som riktigt inbjuder till eldmagi utomhus och/eller ljusmagi med tända levande ljus inne. Man behöver inte stirra sig blind på speciella formler och spell utan kan uttrycka sina önskningar med egna ord direkt från hjärtat. Tro mig – Universum, Gud och Änglar förstår dig alltid, annars hittar du mig eller en kollega online om du vill ha vägledning.

Önskar en fantastisk höst.