änglar,  Månfaser,  Tarotkort

Ett enda kort

Ibland drar jag bara ett enda kort, Då är det nästan alltid ett änglakort ur tarotkortlekens stora Arkana, ungefär översatt “stora hemligheten”. Det ger ett svar, som är en överblick över livets alla faser och den kommande vägen framåt. Inte så detaljerat, som som en läggning med flera kort, men just de stora dragen kan ge dig nya impulser och även klarhet i vissa frågor,

Gratis bilder av Tarot

Ta till exempel kort nr 18 Månen, som får kraft av ärkeängeln Haniel, också mångudinna. Det säger att du ska lyssna mer på din intuition. Magkänslan som du får.  Inte älta dina beslut fram och tillbaka, för då kan det bli tokigt. Tänka igenom, ja, och sedan följa själens viskning.

Kortet säger också att du ska tro på dig själv och släppa känslor som håller dig tillbaka, Du ska följa din känsla, för du har stöd för det. Du har något på gång och är på rätt väg – måste jobba med ditt självförtroende.

Förmögenhet, Symbol, Mysterium

Kortet ger dig möjlighet att se din situation i ett nytt ljus. Den stora Arkanan har 22 kort som täcker olika faser i livet, drömmar om framtid och verklighet. Tänk på att det är dina energier som gör vilket kort som dras. Om du nu gör det själv eller någon annan gör det åt dig.

Detta att dra ett kort är också bra, ifall du ibland själv vill få en liten knuff till mer eftertanke. Är jag verkligen på rätt väg?  Så dra inte flera efter varandra, första kortet gäller. Vill du dra ett kort om dagen, använd då hela kortleken, dvs både den stora Arkanan och den lilla Arkanan med sina 4 sviter – 14 kort i varje.

Spådom, Tarot, Kort, Magic, Öde, Fantasi

Med ljus och kärlek från Laura, som önskar en härlig senhöst