Drömmar,  harmoni,  kropp och själ,  magi

Framgångsrik och lycklig

Det är väl vad vi alla vill vara. Kunna hälsa varje dag välkommen utan bekymmer. Men ibland snubblar vi över problem på livsvägen, bråk i familjen, sjukdom, besvärliga grannar, pengatrassel eller något annat. Det är då vi behöver hitta balansen och välja rätt väg. När vi står där vid ett vägskäl, kan det kännas bra att prata med någon utomstående. Någon där vi vet att det vi pratar om stannar där. Ett medium eller en sierska kan vara en bra idé. På telefonlinjen där jag jobbar, har du många att välja på och har dessutom möjlighet att läsa om vad var och en erbjuder. Kanske ska du ringa ett par av oss och testa, för det är jätteviktigt att du känner förtroende för den du pratar med.

Framgång behöver inte betyda pengar. Jag har sett mycket lyckliga människor världen över, som haft det rätt “eländigt” till och med, men som ändå lyckats finna glädje och harmoni – ro i själen. Inte bara i så kallade fattiga länder, utan även i städer som Paris och New York. Musiker, konstnärer som slet för drömmen om bättre tider. På landet lite här och var, människor som sliter otroligt, men är lyckliga med att bruka sin jord, ofta ärvd i generationer. Vi är alla olika.

Men visst är det så, att pengar kan lösa en hel del problem och ge glädje. Frågan är väl hur vi ska komma till den där väskan full med pengar. Själv använder jag mig av Attraktionslag och magi för en kombination av lycka och välfyllt konto. Ritualer, rökelser, kristaller, örter och ljusmagi. Tittar i min kristallkula och lägger kort – i fickan runan FEH som talisman och en medaljong fylld med enbär. Om jag tror på det? Försöker, för tankens kraft är mäktig. Annars skadar det inte och ritualer gör gott i själen och attraherar positiva energier.

Gör en plan hur du ska gå vidare. Skriv upp summan du behöver, mer som en beställning än en önskan. “Känn” pengarna i händerna, skapa tankar om obegränsat pengaflöde i ditt sinne. Det är tankarna som skapar din verklighet och en förändring är viktig för att du ska kunna locka till dig pengarna. Affirmera… “Alla pengar jag ger ut återvänder mångdubblade till mig”. Välsigna pengarna så ökar du dess kraft. Tacksamhet och välsignelse av det du redan har ger dig mer. Tankar på brist attraherar mer brist. Se på det som är bra i ditt liv, välsigna att du har det och mer kommer – i överflöd.

Tänd gärna ett grönt ljus för pengar när du affirmerar. Förstärker du affirmationen med rökelse är torkad tall eller en är bra för förmögenhet och lycka. Vill du ha hjälp av en ärkeängel, så är det ärkeängeln Gabriel du ska prata med om pengar. Du står mitt i energin av flödande pengar. Energin av pengar har samma egenskaper som energin av kärlek och glädje, så låt dina tankar skapa obegränsat flöde i ditt sinne. Gör dig tillgänglig genom att alltid tänka positivt. Affirmera med tacksamhet och välsigna det du har och det du kommer att få!

Med magiskt ljus och kärlek från Laura