Eftertanke,  harmoni,  kropp och själ

Framtidstro ger positiva energier…

När tärningen är kastad och 6 prickar kommer upp, då borde det betyda fullträff på frågan man ställt.. Siffran 6 sex har det grekiska prefixet hexa, som sägs stå för djup visdom och kunskap, det är siffran för det sjätte sinnet. Din intuition och det undermedvetna. Sett som ängeltal bär det på ett andligt budskap, där varje nummer är förknippat med ett speciellt. Nr 6 berättar om kärlek och medkänsla. Ett tal för familj, vänskap och lycka.

Så när 6 kommer upp ger det framtidstro och sprider positiv energi. Även hos numerologin och bland tarotkorten är nr 6 ett tal som representerar familj, skydd, fred, empati och ansvar. Nummer 6 är en kraftfull siffra, som ska påminna dig om att hålla dina tankar positiva. Tänk på tankens kraft. Eftersom 6 är ett andligt tal kan du också lita på änglarnas stöd.

Här hos oss i väst står nr 6 för tur medan det i Kina representerar himlens makt. Siffran står också för balans i tillvaron, trygghet för familjen och säger att du är på rätt väg, även om du inte hunnit ända fram. Det är helt enkelt ett lyckotal som ger positiv energi. Vad gäller både kärlek och ekonomi bringar nr. 6 tur och säger att du kommer att uppnå dina mål. En vit liten fjäder betyder änglahjälp, ifall du funderar över fjädern vid tärningen.

Med magi och kärlek