Drömmar,  Eftertanke,  Fullmåne

Fullmåne i Stenbocken

När fullmånen lyser i Stenbocken, då är det allvar. När det dessutom sker på midsommardagen kan du förvänta dig stora känslor. Fullmånen, midsommarafton och början på kräftans tecken 21 juni – 21 juli infaller nästan samtidigt. Stenbocken och Kräftan står ju mitt emot varandra på himlavalvet. Fullmånen ger otrolig kraft och midsommarafton är verkligen en andlighetens dag nästan utan slöjor mellan världar.

Det är en dramatisk fullmåne, som dessutom med Plutos hjälp lockar fram våra djupaste känslor, från de ljusaste till de mörkaste. Nu har du alla chanser med det du will uppnå. Verkligen en natt för att lägga sju blomster under huvudkudden, och sju olika kristaller på nattduksbordet. Om du mediter och utför magiska ritualer under den här speciella kvällen, tänd också sju levande ljus.

Välj naturligtvis sju olika färger – vita, röda, gula, lila, gröna, svarta och guld eller rubinfärgade. Jag försöker alltid  få med alla ärkeänglars färger. I fullmånens sken utför jag ritualer och magi, rabblar spell och manifesterar. När rökelsen brinner skriver jag mina 3 viktigaste manifestationer på en grön papperslapp, läser önskningarna högt och bränner  papperslappen i elden,samtidigt som jag låter lågan stiga mot himlen. Vad jag önskar är hemligt, men förråder en bekants önskan, “pengar, Pengar och PENGAR!

Med ljus, kärlek och önskan om uppfyllda önskningar!