Drömmar,  Eftertanke,  Fullmåne

Fullmånens kraft i natten

Jag drömmer mig bort från min lilla stilla sjö i skogen till storstadens brus. Ligger i min lilla eka och ser i fantasin storstaden i fjärran. Har bott så många år i mitt liv i riktigt stora städer, så ibland när jag mediterar kommer bilder från dessa tider upp som en dröm, inte som en mardröm – men något jag helst bara ser på film eller just i fantasin. Jag njuter av livet i skogen både sommar och vinter, årstidernas växlingar och livet efter månens faser. Något som kan vara svårt i en storstad. Neonljuset och månens ljus verkar inte komma så bra överens, men sett på avstånd kan neonljuset vara vackert och i drömmen sätter det fart på fantasin.

Som “silvertroll och naturhäxa” känns det bäst i en liten stuga i skogen. Särskilt tidiga sommardagar med sol och värme, grönskan är fantastisk och idag kommer till och med fullmånens starka kraft tillsammans med stjärnorna att lysa upp natten. Därför kommer jag att stanna i min lilla eka ett bra tag och njuta tacksamt av naturen. Lite i baktanken fina minnen av storstadens nätter, men utan minsta lilla längtan dit.

Lycklig att bo i en liten by utan gatubelysning och kunna leva helt naturligt, särskilt i ljusa sommarnätter. Förtjust som jag är i magi och ritualer kan jag inte bo bättre. Önskar jag skulle kunna leva helt utan el, rinnande vatten, varmt o kallt – men där går gränsen. Behöver också min bil och naturligtvis dator och telefon. Fy på mig – men läser full av beundran om människor som lyckas leva helt “off grid” i vildmarken. Får se om jag kan komma lite närmare drömmen. Ska fråga runorna under fullmånen.

Med ljus och kärlek under fullmånen!