Blog,  livsstil

Himmelriket på jorden…

Det är väl en plats, där vi kan njuta med alla våra sinnen, som vi skulle kunna kalla “himmelriket”. Till exempel ett fantastiskt Spa, med nyttig, god mat, härlig aromaterapi, massage, allt ifrån huvudmassage till en helt fantastisk fotmassage, som gör att du går därifrån som på små moln. Doftande oljor och rökelse efter din önskan. Det är åtminstone för mig det närmaste jag kan komma “ett paradis på jorden”. En hängmatta i skogen, mitt framför en sjö är inte dumt det heller. Men såhär mitt i vintern, föredrar jag spa, bastu eller mitt eget badrum. Härligt.

Koppla av, njuta av wellnesslyx och bli riktigt, riktigt bortskämd. Naturligtvis med ett urval av goda, ekologiska maträtter. Gärna vegetariska och med gröna smoothies. Föredrar själv raw food. Jag är särskilt förtjust i grönkål i alla former. Likaså står rödbetan väldigt högt upp på önskelistan. En kollega som älskar persilja, har dessutom gjort att jag vill ha färsk persilja klippt över det mesta. Gott och nyttigt. Samtidigt som man får känslan av att göra mirakel för sig själv.

Så med en fantastisk avslutning. Kanske ett glas rött vin av bästa kvalitet. Ett härligt ekologiskt Pinot Noir framför brasan, det skulle vara helt underbart. Ett glas ska dessutom vara bra för både hjärta och blodcirkulation. Det finns numera även helt fantastiska alkoholfria varianter, om man föredrar det. Det bästa av allt är att man kan göra detta hemma också. Köpa de härligaste grönsaker och frukter. Mixa och göra smoothies. Värma handdukar, tända ljus och rökelse i badrummet. Ställa fram krämer och oljor och bara njuta några timmar. Jag själv brukar använda de levande ljusen för mina magiska önskningar. Alltid. Man kan inte skicka positiva önskningar för ofta.

Med himmelska hälsningar från LAURA. Ljus och kärlek.