Drömmar,  Midsommar-magi,  Önskningar

I drömmarnas magiska rike

Att drömma, dagdrömmar, klardrömmar, nattens ljuva drömmar, det är något vi alla gör. Vi drömmer varje natt, även om i inte kommer ihåg vad vi drömt. Många använder sk drömfångare för att porta dåliga drömmar och bara släppa in de vackra fina. Drömmar är sammansatta minnen från både nutid och dåtid, som ger en information om vårt liv. Här kommer vi i kontakt med vårt undermedvetna, som kan ge en hint om vart vi är på väg, kanske som stöd åt våra vakna framtidsdrömmar.

I en drömdagbok kan vi hitta mycket hjälp för att kunna tyda och förstå drömmarnas värld. Om du skriver upp din dröm varje morgon, kommer du snart att ha en god hjälp att förstå dig själv och dina drömmar. Vi glömmer snabbt drömmen när vi vaknar, så det lönar sig att ha dagboken bredvid sig på nattduksbordet och skriva om nattens “äventyr” i drömlandet direkt.

Att tolka drömmarna kan vara en möjlighet att förstå sitt undermedvetna sägs det. S. Freud var en av de första att skriva om det. När du sover bearbetar din hjärna ad du upplevt och lagrar detta.Vill du tyda drömmarna dina, ska du skriva ner speciellt vad du känner under drömmen. Stressad, ledsen, glad, arg? Som när du vaknar ur en dröm – då vill du inte vara med om det som händer i drömmen.

Fantasin kan ta oss med på de mest fantastiska resor genom drömmarnas rike. Vad du än drömmer om, brukar det gå att hitta passande sidor online, som hjälper dig att tyda drömmens hemlighet. Drömmer du om solens värme brukar lyckan vänta runt hörnet. Stapplar du runt i snön finns problem som behöver lösas.

Universum är oändligt – dit går vägen – också genom drömmen. Vi sänder våra tankar och energier till Universum även när vi sover. Våra tvivel på oss själva, vårt självförtroende, stress, oro, kanske har du problem som behöver lösas för att du ska kunna gå vidare. Hittar du inte svaret på nätet är du välkommen att ringa, så hjälper jag eller en kollega gärna till.

På väg till drömmarnas rike hälsar Laura, med ljus och kärlek.