Eftertanke,  harmoni,  möjligheter

Indigo, lila och mörkblått

Morgonens himmel var helt fantastisk – till och med dagens, dvs torsdagens, färger. Lila för trolldom, andlighet och mysterier, indigo som är tredje ögats magiska färg och därtill rättvisans mörkblå lugna. Torsdagen när planeten Jupiter styr, sägs ju också vara veckans turdag framför andra och tur vill vi alla ha. Sådana där positiva dagar när allt bara flyter fram och möjligherter öppnar sig.

En bra dag för det mesta – även för spådom om du vill veta vilka positiva överraskningar du kan vänta dig framöver. Vid morgonmeditationen på torsdagar, brukar jag själv också be ärkeängeln Raziel att ge mig lite extra stöd under dagen. Denna mysteriernas ängel ska ha vetskap om alla Universums hemligheter och hjälper oss hitta den rätta vägen framåt. Raziel lär dig styra dina tankar och byta riktning där det behövs. Du själv är det viktigaste som finns, det är lätt att glömma bort ibland.

Det kan bli för mycket ibland med familjen, jobbet, vännerna och allt som måste fixas och göras. Många har rätt tuffa tider nu.  Därför är det viktigt att samla på alla glädjemoment. När du är glad och lycklig fungerar allt annat – det är inte egoistiskt att tänka på sig själv, det är nödvändigt. Le så ofta du kan – leendet öppnar inte bara dörrar, det läker också den egna själen.

Med ljus och kärlek från Laura