Drömmar,  Eftertanke,  möjligheter

Kaninen står för möjligheter

I den kinesiska kalendern har vi nu kaninens eller harens år och borde ta vara på de möjligheter det ger oss. Ta det lite lugnare och komma till eftertanke om vad vi verkligen vill. Ta våra drömmar på  allvar och lyssna på vår inre stämma, låta intuitionen råda oss.

Det sägs bli ett år med stora möjligheter för kärleken, men även rätt bra för jobbet. Diplomati och rättvisa skrivs med stora bokstäver i år, så även hopp, harmoni och fred –  jag fortsätter att hoppas. Möjligheter ska ju ligga framför oss nu när vår vårdagjämning ligger framför oss, med mycket bättre planetkonstellationer än den “bråkiga” senaste veckan med krockar lite här och där. Värst var väl när Solen och Mars möttes. Elden mötte ovädret.

Bättre blir det nu på måndag. Solen rör sig in i Plutos omkrets och ger en ökad energi. Man får attraktionskraft och hela veckan är fin för romantiska möten. Pluto ger också signaler om bättre ekonomi och lovar belöning för gjorda insatser. Allt lovar att bli en bra vecka då vi också har nymåne = nystart på tisdag. Släpp allt du oroat dig för idag om du inte redan gjort det och börja om måndag-tisdag. Förutsättningarna är fantastiska.

Med ljus och kärlek från Laura