harmoni,  kärlek,  magi

Kärlekens dag är fredag!

Hur skulle det kunna vara annat? Kärleksplaneten Venus och kärlekens gudinna Freja styr båda över denna dag och ärkeängeln Uriel “Flamman från Gud” håller sitt vakande öga över oss, tillsammans med kärlekens ärkeängel Aniel! Idag är dagen för kärlek och harmoni – ljusmagi med röda och även gröna ljus. Röda för kärleken och passionen, gröna för trygg kärlek, för hälsa, tur, vänskap och rikedom.

Vill du lägga kristaller runt dina ljus när du manifesterar, då passar jade, aventurin och malakit, som den även skyddar mot dåliga energier. Röda som passar är granat, röd jaspis och naturligtvis rubin, även en liten en har stark kraft. Eller du tar kristaller som känns rätt för dig. Vad jag än tar för stenar, lägger jag alltid till ett par bergkristaller, eftersom de sägs stärka kraften hos andra. Även min stora spåkula är därför av bergkristall.

Ärkeängeln Uriel är ängeln med naturens visdom och som hjälper oss  så vi blir mer medvetna om det andliga livet.  Stärker våra visioner och ger oss mer harmoni i våra liv. Det sägs att han är den som ser in i det eviga livet. När Uriel dyker upp brukar du märka det genom en gnista i vinrött eller rubin.

Med ljus och änglakärlek!