Fullmåne,  magi,  möjligheter

Kärleksmagi under fullmånen

Snart är den här – fullmånen som också är en månförmörkelse. Starka krafter är redan på gång och det är tid att förbereda sina ritualer, som är särskilt viktiga den här gången. Både för avslut och en helt ny början. Både avslutet och nystarten kommer att bli väldigt intensiva vid den här sortens månfas och naturligtvis vill vi avsluta allt som stör inför manifestationen av den stora, stora kärleken. Nu blir det röda ljus och röda rosor. Röda blomblad vid besvärjelsen och alla nyanser av rött i besvärjelseljusen! Allt ifrån mjukt gammalrosa till djupt mörkt rött.

Förbered gärna ljusen genom att smula torkade rosenknoppar i mandeloja och smörj in ljusen medsols nedåt för att jorda dina önskningar. När du tänder ljus passar det också fint om du har lite extra rosknoppar i rökelsen. Blanda också i lite basilika som också står för både kärlekslycka och framgång – jag brukar välja den röda. För passionen får det bli het, röd chili.

Vid månmagi ska du utelämna din kärleks namn och be om kärleken från den som passar dig bäst. Det vet du ju ändå! Be också ärkeängeln Haniel, månens gudinna, om hennes stöd. Jag brukar tända ett extra silverljus när jag ber till henne – Haniels färger är vitt och silver, så ljusen behöver inte ens vara genomfärgade för att ge tur och lycka. Vanligtvis försöker vi ju alltid välja ljusen med samma färg rakt igenom…..för mer tur.

Med magiskt ljussken, lycka och kärlek!