Drömmar,  Eftertanke,  möjligheter

“Klokhetens bok”

Har du en sådan? Det är boken där jag skriver upp mina drömmar, önskningar och planer för framtiden. En bok med både eftertanke och möjligheter, som ger mig känslan av att hålla ordning i mitt liv. En blandning av fantasi och verklighet. Både visionboard och dagbok – här samsas livsregler, hälso- och skönhetstips – viktiga foton och urklipp.

Naturligtvis också spell, manifestationer och förslag på olika ritualer för nymåne, fullmåne och andra speciella dagar. Vill du ha tips på spell, om det är för skönhet, hälsa, kärlek eller pengaflöde, säg gärna till när du ringer, annars går det fantastiskt bra att kolla för tips online. Både spell och affirmationer är alltid bäst att omforma med egna ord. Likaså avråder jag från spell på språk man inte behärskar fullt ut, både vad gäller betydelse och uttal. Tänker alltid på det dryga år jag arbetade i Singapore. Försökte lära mig kinesiska/mandarin, men folk vek sig av skratt när jag pratade, hehe. Jag är omusikalisk och kinesiskan har många ord där betydelsen är helt olika om tonen går upp eller ner. Jag gav upp till slut. Vore inte bra om man åkallar något helt annat än det man önskar.

I min magiska klokhetsbok hamnar de ritualer, tips och manifestationer som jag tycker jag lyckats bäst med. Tankens kraft, tron på sig själv, övertygelsen om det man önskar – vikten av att man helt enkelt gillar sig själv. Ett leende från en strålande människa öppnar många dörrar, så börja samla lyckomoment och skriv upp dom i din egen kloka bok.

Lycka till med kloka nedskrifter! Sänder ljus och kärlek i vintermörkret…