livsstil,  magi,  spådom

Kortens magi

När du ringer och vill bli spådd är det lite olika läggningar jag brukar använda. Vill du till exempel veta hur det ser ut med kärleken, så blir det för det mesta en trekortsläggning,  dåtid – nutid – framtid. Tänk på att du alltid kan få ett bättre resultat med tydliga frågor. Frågar du till exempel “Na, hur ser det ut med kärleken?”, Då blir svaret mer övergripande, men frågar du om du och X kommer att träffas snart eller om ni blir ett par, då är det lättare att få ett mer konkret svar. Tidpunkt kan vara svår att bestämma, men ett mer konkret svar hur det kommer att bli, det ja.

Jag brukar berätta lite grann efter varje kort, men ta en större sammanfattning av just din situation, när alla korten är dragna. Det kommer också in energier under tiden jag läser korten, så det är inte enbart korten som berättar. Naturligtvis är det inte bara kärlek du kan fråga om, Arbete, studier, alla relationer, ekonomi är vanligt just nu i dessa inflationens tider. Faktiskt kommer det positiva svar från korten nu, på lite olika sätt. Ibland är det en liten omställning som behövs, ibland kanske en helt annan väg, men det ser inte ut som om den tuffa tiden skulle vara kvar alltför länge.

Vissa kort, som att ta hand om sig själv, tycka om sig själv och leva i nuet kommer upp rätt ofta – tänker speciellt på nr. 9 i bägare. Lyckans hjul, nr. 10 i den stora Arkanan, med ärkeängeln Mikael, kommer titt som tätt och berättar om positiva förändringar. Be gärna Mikael, den främste av ärkeänglarna, om hjälp och stöd när du känner dig orolig. Du har alltid en ängel vid din sida och behöver bara be om hjälpen för att få den.

Med ljus och änglars kärlek från Laura