Eftertanke,  Månfaser,  Mörker

Kortvarig glädje…..

Dagens nymåne bjöd på en nystart i snö – 8 maj 2024. En dryg vecka höll glädjen över sol och vår, men skam den som ger upp. Nu gäller tankens kraft och övertygelsen att solen och det vackra vädret snart kommer tillbaka. Här har jag tänt magiska eldar ute och inne på skrivbordet härskar ljusmagi. Levande ljus i allsköns färger brinner till  dova toner av shaman-trummor. På något sätt måste man ju kunna locka fram SOLEN!

Planerna på årets första bad i “min” lilla insjö i närheten nu till helgen har iallafall lagts på hyllan fram till dess att solen dyker upp. Har tidigare alltid tagit årets första dopp den 1 maj oavsett väder, men de senaste par åren har jag fegat ur och väntat på värme. Är nöjd så länge det blir i första halvan av maj. Kämpar fortfarande med tanken på vinterbad, som ska bli av någon gång – sedan blir det säkert lättare att återgå till simturen 1 maj.

Igår lovade spåkulan bättre tider och idag säger Tarotkorten ha tålamod nu, saker och ting ljusnar och vi kan förvänta oss att allt ändras i positiv riktning. Hoppas att dessa bättre tider snart kommer med sol och värme, plus att livet fylls med magi. Ett litet extra pengaregn skulle annars också vara fint. Tänder också några extra röda ljus för att göra det nästan omöjliga möjligt!

Med ljusmagi och hopp om sol!