livsstil,  lucia,  möjligheter

Ljusbärerskans och de levande ljusens tid

Idag är det Lucia den 13 december 2022, ett år som gått snabbare än vanligt. Ljusbärerskan kommer med ljus i mörkret, talet 13 visar på Den Högsta Gudomligheten, något vi verkligen kan behöva i dessa tider. Inte mycket roligt, när vi läser om elkriser, räntehöjningar, kyla och dyrare mat. Försöker själv lära mig spara och det går verkligen bra. Har blivit en trevlig “hobby”.

Får redan lyckorus  av röda prislappar…..här ska det sparas på det mesta! Har gjort en ny livsstil av det…nästan.  Blev en tjuvstart nu på grund av alla höga helgpriser, för jag hade redan bestämt mig för att 2023 ska bli sparsamhetens år, men utan att avstå det goda i livet. Det går, tro mig, för jag känner, att jag redan är  på väg att bli ett spargeni.

Jag rättar mig mycket efter Feng Shui, så jag har mitt ekonomiska övre vänstra hörn i ett rum mot norr.  Med den tjocka, leende Buddhan, den trebenta pengagrodan, plantan lycklig bambu och en vattenfontän med mynt och kristaller- allt saker som hjälper till att lösa pengafrågor. Och för det samma står en brinnande lykta vid ingången. När du manifesterar, ska du tro på det du önskar kommer att ske och sedan överlåta det till Universum. Det sägs också  i Feng Shui, att det är enormt viktigt att ha det absolut ordentligt och rent, särskilt i pengahörnet. Det hela börjar faktiskt  med att rensa ut och ha ordning på sina saker för när du städar frigör du energi. Borde ha energi i massor nu efter allt städande. Fräscht blev det i alla fall.

Med ljus och kärlek från Laura