Eftertanke,  harmoni,  kropp och själ

Ljusen brinner för kärlek och framtidstro.

Harmoni för kropp och själ är viktig för oss. För vår framgång och vårt välmående. Vi borde så mycket som möjligt lyssna på vår intuition – det är när själen viskar stilla. Det undermedvetna som som styr oss ibland, det kommer från glömda minnen. Kanske till och med tidigare livs erfarenheter. Tänd dina ljus och be en ängel om vägledning, om du inte känner dig säker på ett beslut. Nu under påsken vore ärkeängeln Gabriel, framtidshoppets och kärlekens ängel ett bra val.

Visdom från tidigare händelser ger dig det rätta svaret, så lyssna noga på din första inre känsla. Naturligtvis får du tänka efter och känna inåt, men inte älta gång på gång tills du kör fast. Känn dig trygg i dina fattade beslut och släpp negativa tankar. Om du tänker att det går fel kallar du bara på negativa energier. Har du bestämt dig gäller positiva tankar – ju intensivare desto bättre.

I äldre tider var påsken just magins stora högtid. Ljus och eldar tändes, kvasten kom fram för att sopa bort ondska under skärtorsdagsnatten. Då sköt man också med bössor för att skrämma bort häxor och andra “onda” varelser. Dymmelveckan från onsdag till och med lördag sades trollkunnigt folk vara i farten med besvärjelser. På påskdagen sedan skulle man gå upp tidigt föratt se solen dansa. I kristendomen symboliserar den dansande gula solen glädjen och Jesu uppståndelse. För extra magi står tre gula ljus tända vid alla mina spell, ritualer och manifestationer under påsken. Allt upprepas tre gånger.

Hälsar silvertrollet Laura med tre tända gula ljus och tre spell för lycka, framgång och kärlek!    Glad Påsk!