änglar,  balans,  harmoni

Lyckan i livet

Det kan nästan bli en livsstil, att alltid vara på jakt efter lyckan. Denna strävan att få sin högsta önskan uppfylld. Men det sägs ju, att det är vägen som är värd mödan, därför får vi inte glömma de små lyckomomenten. De där småsakerna, som vi gärna gör och som fyller oss med glädje. För mig att vara uppkrupen i soffan med en favoritbok och en kopp gott örtte eller kanske sitta på en stubbe vid dammen och lägga kort. Småsaker som värmer själen.

Spådom är en sådan där sak, som kan värma själen och ge oss balans. Ofta är det inte svaret om framtiden som är viktigast, utan att kunna upptäcka möjligheter till nya vägval. När vi inser, att vi själva kan ändra vår situation, om vi ändrar våra val och öppnar nya dörrar. Vi kan inte göra något ogjort,stenen som är kastad kommer inte tillbaka och sagda ord ligger kvar. Men vi kan ta tag i nya möjligheter.

Just nu är det en perfekt tid att ta tag i förändringar. Vi är i en period med växande halvmåne och tiden är perfekt för magi när kraften stiger. Det är nu vi ska lösa svårigheter och även förbättra hälsan för den läkande kraften är stark. Månens dragningskraft påverkar allt och hjälper oss både att självläka och övervinna svårigheter.

Med ljus och mycket kärlek!