Blog,  magi,  TANKAR

Magi för en ny början..

Tänk om vi kunde sluta ta livet så allvarligt. Det är ändå som det är. Om du inte är nöjd, ändra på det! Första steget är att sluta älta de fel som du gjort. Vi läker inte det förgångna genom att stanna kvar där. Vi läker såren från tidigare misstag genom att vara helt närvarande i nuet och sikta på framtiden.

Har du samlat mycket bagage, utnyttja fullmånen för att lämna det gamla bakom dig.. Fullmånen är den fas, när månen har mest kraft och energi och den förknippas starkast med magi. Bästa tiden att göra sig av med oönskat och ta avsked från tråkiga omständigheter och dåliga vanor. Jag brukar tända ett vackert ljus vid fullmånen, där jag en efter en bränner de papperslappar, på vilka jag skrivit upp vad jag vill släppa och bli av med. Ni vet att jag brukar avråda från att blåsa ut lågan så önskningarna inte försvinner, men här blåser jag av all kraft när sista papperslappen brunnit.

Var snäll mot ditt inre jag, fokusera inåt på den härliga själ som är din. Slut ögonen och ta emot de tankar som kommer. Men var försiktig när du pratar med dig själv, Det är en dialog med universum och om du oroar dig är det samma som att be om det du inte vill ha. Våra tankar och intentioner har en stor betydelse för vår egen verklighet. Just du borde vara din egen bästa vän och vägledare, för du har själv alla svar inom dig. Ring mig gärna om du vill ha hjälp att hitta svaren. De finns redan inom dig.

Acceptera att allt som hänt i ditt liv inträffat, det betyder ju inte att du tycker allt är ok. Det betyder bara att det faktiskt hänt, men det får inte får hindra dig från att få ett bra liv i framtiden. Släpp det som tynger och lev i nuet för framtiden. Det blir inte ogjort om du ältar. Sluta med att tänka över vad du gjort för fel och misstag och tänk istället på det du lyckats med. Håll fast den positiva tanken.

Man får se till att ordna med magiska moment på sin livsväg. Ett av dessa magiska moment är att tända ett ljus och meditera. Till och med i den värme vi har nu tänder jag gärna levande ljus. Speciellt när jag mediterar. Vita och även gröna eller blå. De vita för helighet och renhet, men också för att de stärker den inre drivkraften. De gröna för livet självt, för hälsan, lugnet och den goda ekonomin. De blå sedan för universums oändlighet och mot rädsla och själsliga problem.

Andra magiska moment kan vara till exempel en skogspromenad till ett härligt skogstjärn eller fullmåneritualen igår, när jag brände mina nedskrivna “ovanor”. Jag älskar att simma i månsken, så det passade jag också på att göra.

Med magiska hälsningar från ditt medium Laura