magi,  Månfaser,  nymåne,  Stjärntecken

Magi under nymånen

Ett par dagar kvar till nymånen och de flesta förberedelser är gjorda. Särskilt mycket rökelse för speciella önskningar är förberedda. Likaså ljus som jag gjort själv, passande i färg och med örter som önskats. Det ena ljuset är grönt det andra mörkt rosa. För hälsa och förbättrad ekonomi det gröna, det rosa är för goda relationer. Kärlek mellan partner, men även för relationer mellan barn och föräldrar, mellan syskon och vänner. De kan även gälla för relationerna på arbetsplatsen.

Nymånen är framför allt tiden att ta nya tag. Nystart med planer och nya löften. Faktiskt är varje nymåne nästan som nyårsafton. nu den 6 oktober kommer nymånen i Vågens tecken. Mercurius backar i början av månaden i Vågen för att den 18 oktober tillsammans med Jupiter, turens planet, vänder framåt på samma dag. Tyder på tur och framgång. Retrograderna går mot sitt slut för säsongen, så det blir full fart framåt igen. Allt tyder på en bra månad.

Nymånen är tiden för avsikter och nya föresatser. Bra tid att lära sig nya saker. Kanske en kurs nu när corona restriktionerna släppt. järngreppet. Så ladda batterierna. Fram med rökele – kanske salvia, för att rensa ut det som varit. Skapa mysig stämning med tända ljus och älsklingsmusik. Ta fram papper och penna och skriv nymåne 6 oktober. Skriv ner dina önskningar, max 3 blir bra. För det är önskningarna du ska arbeta med under det kommande månvarvet. Makten av det skrivna ordet. Läs högt! Makten av det talade ordet. Be, affirmera! Tacka änglarna och universum. Jobba med dina personliga uttryck, egna ord och symboler, ritualer och musik. Bränn över ljusen och vifta röken mot dig. Du vill inte vifta bort dina önskningar.

Det är absolut också drömmarnas tid. Jag använder själv alltid en drömfångare för att inte missa någon framtidsinformation som drömmen kan ge. Vid nymåne brukar man drömma särskilt mycket och vissa drömmar då kan “tipsa” om vad framtiden har i beredskap. .Ring gärna om du vill ha hjälp med någon dröm. Jag har sysslat med drömtydning ett par årtionden och känner mig rätt säker på att tyda drömmar.

Så fint som på bilden här nedanför är inte mitt altare för nymåneritualerna, men hälften av skrivbordet har fått bli mitt nya altare. Jag vill ju ha tillgång till det när jag är online. Den här nymånen har jag också speciella healingönskningar från några kunder, så jag har delat distanshealingen på två dagar. Jag kommer att sända änglahealing i morgon torsdag den 5 oktober klockan 19.00 – 19.30 och även nymånedagen den 6 oktober samma tid. Om du är intresserad finns ett par platser kvar den 6 oktober. Jag sänder med hjälp av två ärkeänglar för just healing. Haniel som även är mångudinna och Rafael som är en hälsans ärkeängel och för allt det vackra i världen. Mina 2 favoriter när det gäller healing. De känner av vad människan just behöver.

Ljus och kärlek från Laura