balans,  horoskop,  kärlek,  kropp och själ,  livsstil

Magins underverk !

Vill du förändra ditt liv? Försök då på allvar med vardagsmagi. Skapa dina egna magiska ögonblick och ritualer. Rensa ut det du inte vill släpa på längre. Släpp taget om allt gammalt och börja tänka i nya banor. Det behöver inte vara fullmåne – skriv på en papperslapp vad du vill bli av med, tänd ett svart ljus för avsked och mata lågorna med pappret.

Känn hur dina problem går upp i rök. Vill du bli av med något, vifta försiktigt bort röken, har du önskat något dom ska komma till dig och stanna, ta handen och för röken mot dig. Ta då ex ett grönt ljus för hälsa, ett rött/rosa för kärlek – vitt är alltid rätt.

Att leva ett magiskt liv i samklang med att naturen det stärker dig och är perfekt. Stäng av mobilen och njut av naturen – låt alla intryck verka och ta till dig det som passar. Solsken och fågelsång – allt det gröna som tränger uppåt. För en magisk veckodagbok, där du skriver upp guldkornen som gör dig glad och fortsätt med din drömdagbok.

Det mest magiska du kan göra är att satsa på dina hemliga drömmar och sluta med dömande tankar, om det nu är så att du dömer dig själv eller andra. Ta alltid vägen mot ljuset. Tänk på tankens kraft och låt dina tankar vara positiva. Det är då du sänder ut de positiva energier, som attraherar allt det positiva runt omkring dig.

Ju mer du tror på det magiska, desto större är chansen att drömmen blir sann. Tro på skyddsängeln vid din sida, be denne om hjälp när det behövs. Du står aldrig ensam här i världen, änglarna är här – vid din sida för att hjälpa dig så snart du ber om det.

Läs om de vanligaste ärkeänglarna, så hittar du den som kan hjälpa dig bäst. De har alla ett speciellt ansvarsområde – Rafael för hälsa, konst och förståelse mellan människor och länder, Gabriel är kärlekens ängel, som kommer med framtidshopp, Mikael är ljusets ängel, som skyddar oss och ger oss säkerhet när vi behöver det. Listan är lång så du hittar säkert den ängel du behöver. Ring gärna om du vill ha råd.

Med ljus och kärlek från Laura