livsstil,  magi,  nymåne

Magisk livsstil

Känns livet lite trist ibland. Då är det hög tid för magi. Visste du att chansen för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse stiger desto mer du tror på din magiska önskan. Tillit, fantasi, känsla och klarhet är de 4 faktorer som påverkar vårt drömliv. Är vi helt övertygade om att det blir precis som vi önskar oss. Då blir det så i verkligheten, så länge det är inom rimlighetens gräns. Och just nu är tiden perfekt.

Fullmåne och vårdagjämning har vi lagt bakom oss, men du kan fortfarande utnyttja deras krafter. Den avtagande månen vi nu har, gör det fortfarande enkelt att släppa taget. Vårdagjämningen betyder en nystart, så det liksom lappar över vartannat ända fram till nymånen den första april. En magisk tid för att ordna upp sitt liv.

Vi är nu sedan några dagar inne i Vädurens tecken, ett eldtecken som ger mycket kraft. Så har elden inom oss slocknat är det dags att mata lågorna på nytt, inför en riktig nystart senare vid nymånen. Tänd levande ljus och om du har möjlighet tänd en större eld utomhus. Har du öppen spis kan du använda den för din eldmagi. När du önskar något, skriv det på ett papper och ge det sedan till elden, medan du säger din önskan högt och avslutar med “Låt elden lysa min väg”. Tänder du rökelse, låt den gärna brinna ut.

Vishetens magiska bok ska fyllas med drömmar och önskningar. Du kan ha en speciell bok, där du alltid skriver upp dina önskedrömmar. Inte i den vanliga drömdagboken, som du kanske har bredvid sängen och där du skriver upp nattens drömmar, för att tyda senare.

Jag menar en stor och vacker dagbok där du skriver om dina planer och önskedrömmar. Där du antecknar dina olika magiska ritualer för de 4 elementen. För luften, så den blåser lycka i din väg. För vattnet, så det renar dig. För elden, så den lyser upp din tillvaro. För jorden, så den låter dina rikedomar växa. Om du ber samtidigt till alla fyra elementen, kan du lämna lite kvar av det du använt för ritualerna i en liten “lyckopåse” eller amulett och ta bort det när dina önskningar gått i uppfyllelse.

Med ljus, kärlek och magiska drömmar, hälsar Silvertrollet Laura