Eftertanke,  harmoni,  kärlek

Många vägar för till målet

Det sägs att lyckan inte är målet, utan vägen dit, så det gäller att välja sina vägar noga när möjligheterna är många. Tänk efter själv, be om råd, lägg dina kort, testa medial vägledning – det finns många möjligheter att få en puff i rätt riktning.

Tro på turen, för om du ser på dig själv som en lyckosam person, så blir du mer motiverad och kommer att lyckas bättre. Går något på tok, så tänk på att misslyckas är ett annat sätt att lära sig hur man gör något rätt. Ha strategier redo för att peppa dig själv om du blir ledsen. Själv har jag en “lyckolista” där jag skriver upp saker som gör mig glad. Favoritböcker, musik jag tycker om, dofter som höjer humöret – har en liten samling sådana där eteriska oljor för mina aromalampor, älsklings-glassen i frysen. Ibland behövs bara några småsaker för att må bra igen. Le mot din spegelbild – det smittar även om det tar emot i början.

Jag tror att framgångsreceptet i livet är att tycka om sig själv och sina små brister. De har alla. Allting startar med hur du känner för dig själv, hur värdefull du känner dig. Att du tycker om dig själv och behandlar dig själv väl. Känn dig så speciell, att du låter Universum veta att du förtjänar att få det bästa. Då blir det så. Din attraktionsförmåga blir bättre  än någonsin.  Förvänta dig att allt blir bra. Då blir det så.

Med ljus och kärlek