Drömmar,  kärlek,  magi

Massor av tända ljus

När de levande ljusen brinner känns det på samma gång kärleksfullt, högtidligt och magiskt. Magi för kärlek, pengar, skydd, hälsa och glädje – det är väl en del av vad de gula ljusen för med sig, för framgången och succen som är huvudbetydelsen,  borde gälla för allt. Det gula är förbundet med solar plexus chackrat och står även för visdom.

Ljusen du använder vid magi bör inte ha använts förut, varken till vardags eller vid andra magiska sammanhang. Så lägg ljusstumparna åt sidan när du använt dem. Naturligtvis kan du återanvända  dem om du skulle utföra ljusmagi för samma ändamål igen. En del önskningar kan behöva minst 3 gånger. Har själv några ritualer på gång som ska utföras under 3 fullmånar, så jag vaktar ljusstumparna noga för att inte blanda ihop mina önskningar. Det kunde gå alldeles på tok.

Just vid fullmånen brukar jag börja mina magiska ljusritualer med en längre meditation, för att få det  lugn och den intuition jag behöver inför utförandet. Inga andra tankar ska fladdra omkring, utan full koncentration ska riktas på önskningarna och ritualernas magiska utförande. Välj gärna den färg på ljusen du behöver för ditt ändamål eller veckodagens färg, en annan möjlighet är att välja en ärkeängels färg om du ber om änglahjälp. Det ska kännas rätt för dig.

Med ljusmagi och kärleksfulla ritualer….