änglar,  kärlek,  möjligheter

Med ärkeänglars hjälp

Tacka ja till änglars hjälp! Ha förtroende för att dessa ljusväsen finns vid din sida i goda som i dåliga tider. Beredda att hjälpa dig så snart du ber om det, kan änglarna bli en viktig del av ditt liv. Berätta för dem att du önskar ta in dem i ditt liv och att du är öppen för deras kärlek. Du kan göra det när du mediterar eller när du sitter mysigt på soffan med levande ljus på bordet. Välj gärna lila, indigo och molnvita ljus, andliga färger som skapar närhet. Indigo och lila hjälper också öppna ditt eget “tredje öga”.

När du väl fått vanan att samtala med änglarna, kommer du att bli lyhörd för deras energier och dofter. Då märker du deras närvaro och budskap. Hör plötsligt den vackra musiken, som från ingenstans, eller förstår innebörden i fjädern som oväntat ligger där. Be gärna din skyddsängel, ängel eller ärkeängel, att alltid lämna ett tecken att ditt budskap och din önskan kommit fram.

Själv brukar jag ofta be en ärkeängel ge mig tecken i drömmen när jag har en speciell fråga, Förutom de 7 vanligaste ärkeänglarna ska det enligt gamla texter finnas ytterligare 85 dvs 92 namngivna ärkeänglar, beroende på religion eller andlig tillhörighet och vi brukar alla hitta mer än en favorit. Som “silvertroll” är jag naturligtvis väldigt förtjust i Jofiel “Guds skönhet”, skönhetens och kreativitetens vackra ärkeängel. Men jag har fler…. Rafael förstås – healingens, läkekonstens, fredens och konsternas ärkeängel – ärkeängeln Haniel, som också är mångudinna. Raziel, mystikens och magins ärkeängel som känner till Universums alla hemligheter står högt på listan som är lång. Du hittar säkert dina. som du vill ge ditt förtroende.

Med änglaljus och kärlek!