balans,  Eftertanke,  harmoni

Mediterar i min bubbla

Har just avslutat min härliga morgonmeditation, den här gången en så kallad “pink-bubble” meditation. När jag sätter mig på min stora meditationskudde, med benen i kors, tar jag några djupa andetag och slappnar av. Sen föreställer jag mig min önskedröm, verklighetstroget, som om det redan vore så. I tanken blåser jag upp min bubbla, går in där och stänger bubblan. Där flyger jag sedan omkring i drömmen. Känner in allt riktigt noga – andas min dröm, tar på den, lever drömmen i min fantasi. Så är det redan.

Den här gången blev det drömmen om superhälsa och överfylld plånbok. Plånbok, för jag ville ha kontanter, hehe. Ville ta i sedlarna. Såg mig träna flitigt för superhälsan. Jag är ju ordentlig med min yoga av gammal vana, men behöver också styrketräning. Den här gången ska jag starta långsamt, så att det verkligen blir av. När jag känner mig riktigt nöjd, harmonisk och i balans, då låter jag meditationsbubblan landa, stiger ur och blåser iväg bubblan. Blev en lila – grön bubbla den här gången. Lila för andligheten och det gröna för naturlig hälsa och pengaflöde!

Idag blev det verkligen en riktig feel-good meditation. Behövde jag i våra lite tuffare tider nu innan jul. Tänker på var jag ska spara el och tänker mig både jul och nyår med massor av levande ljus, och även batteridrivna – hittade ett riktigt supererbjudande. Ska bli riktigt mysigt. Hittade faktiskt också ett par härligt varma, gamla armé filtar på loppis – för vovven som älskar det varmt o skönt. Det är så mycket annat vi vill ha, så att lägga extra pengar på elen känns inte som en bra variant. Önskar nu en mysig, magisk 2 advent i den växande halvmånens sken!

Med tända ljus och mycket kärlek från Laura