balans,  kropp och själ,  möjligheter

Mellan solsken och regn….

Nu växlar vädret snabbt från sol till regn och rejäl åska – ungefär som humöret faktiskt. Känns som om den här tiden kommer med utmaningar där vi måste hitta lösningar, så det gäller behålla lugnet. Idag har vi månen i Lejonets tecken, så vi får nog energi att klara även svåra uppgifter. Intuitionen är fortfarande stark, så kort tid efter nymånen som gynnar vårt känsloliv och vår förmåga att känna av situationer.

Måndagens måne kommer med både motivation och energi, så glöm inte att vara snäll mot dig själv och lyssna på både själ och kropp. När en ny vecka startar behöver vi vara snälla mot oss själva för att få en magisk vecka. Var närvarande och ta det lugnt när du omsätter dina tankar till verklighet. Försök hålla lite distans så du hinner lyssna på din intuition. Ditt undermedvetna kan komma med viktig information.

Den kommande veckan, plus ett par dagar till, känns viktig för vi närmar oss midsommarafton, som iår dyker upp på fredag den 21 juni och följs på lördagen av en viktig Fullmåne i Stenbockens seriösa tecken. Tiden tills dess kommer att vara fylld med förberedelser inför magiska ritualer och manifestationer. Gäller verkligen att få ut det bästa detta! Midsommarafton och sedan Midsommardagen kopplad till Fullmåne – kan inte tänka mig bättre tid bör önskningar, böner och magi!

Med ljus och kärlek

 

.