änglar,  Drömmar,  magi,  nymåne,  själ

När änglarna viskar

Det är då som själen lyssnar. Både drömmar och intuition sägs kunna vara direktkontakt med våra skyddsänglar. Alla så har vi åtminstone en, men vid behov ska flera stå vid vår sida. Om du brukar ringa till mig, då vet du att jag gärna kombinerar änglatarot- och den vanliga tarotkortleken. Särskilt när jag gör en kortläggning för hela livssituationen. Ibland även en 3-korts läggning, endast med änglakorten från den stora Arkanan, där varje kort är kopplat till en speciell ärkeängel.

Tillsammans med de budskap jag får, brukar bilden bli klarare – med alla sidor av situationen – för tillfället och för framtiden. Svåraste frågan att svara på är NÄR? Där är jag rätt försiktig. Det är lite som med vädret – ibland kan det komma oväntade stormbyar innan solen skiner klart.

Din ärkeängel är just den du kan ställa din fråga och din bön till. Bäst när du börjar meditera och sätter dig ner i lugn och ro. Be förutsättningslöst, för änglarna vet bäst hur de kan hjälpa dig. Ärkeänglarna har alla olika uppgifter, så bäst är naturligtvis om du ställer frågan till den ängel, som har hand om området som gäller för dig. Om det nu är hälsa, kärlek, beskydd eller något helt annat. Du hittar din ängel för allt.

Har du redan en speciell ängel, så kan du naturligtvis fortsätta be och ställa frågor till honom eller henne. Konstigt att jag har svårt att kalla änglarna hen – det borde vara det naturligaste, då flera änglar ibland uppträder som man, ibland som kvinna. Till exempel Samuel skiftar ofta sin bild. Hen skiner i rosa och brukar i kvinnlig gestalt ofta kallas Chamuel – hjälper dig hitta kärleken och glädjen igen. Du får hens stöd att lösa blockeringar och stärka både gamla och nya relationer.

Du märker när din ängel ger dig tecken om du aktar på små saker – som när du hittar en fjäder, eller plötsligt börjar se vissa färger, dofter eller sifferkombinationer. Det gäller att vara mottaglig och observant. Du kan naturligtvis be din speciella ängel om ett tydligare tecken om det inte fungerar på en gång.

När du plötsligt hör den vackraste musik, men ingen musik är påsatt, då är det din egen ängel som hör av sig. Glöm inte att änglarna alltid vill oss gott. När vi börjar märka änglarnas tecken, brukar vi känna oss tryggare och bli mer förnöjda. Någon sa så gulligt, att änglarna är de vuxnas speciella snuttefilt. Många har ärkeängeln Mikael, den ängel som mest liknar Gud, som sin skyddsängel – när livet känns tufft kan en ängels värmande trygghet kännas bra.

Med ljus och kärlek från Laura