Eftertanke,  möjligheter,  rökelse

När häxkitteln kokar

Spådom är på gång, när kittelns rökelse har börjar brinna och stiger som stora rökmoln. Nu gäller det att tyda molnen och förstå vad de vill säga, som svar på den fråga jag ställde. Den här gången om pengaflödet, som verkar vara en viktig fråga för många. I dessa tider av inflation och stigande kostnader är det väl rätt naturligt att många tankar kretsar om just pengar.

Att rökens färg blev rosa, nästan lila, hände helt oavsiktligt – blandade många örter i rökelsen för att få svar på det mesta. Tyder nu den rosa/lila färgen som psykisk kraft, rättvisa och uppfyllda drömmar, förbättring efter tid av tvivel, detta eftersom rökens moln stiger uppåt med kraft, men lite “huller om buller”-  allt kommer att ta sin tid innan våra finanser ordnar till sig och blir stabila igen, men till slut försvann röken långsamt och tryggt uppåt utan svarta rökslingor, så min tillit växte. Känner mig positiv inför framtiden.

Lite extra positiv eftersom runorna jag frågade medan kittelns rök steg uppåt, svarade ungefär likadant. Efter ytterligare ett par månader med “turbulens” kommer positiva överraskningar. Efter Hagals starka krafter, kanske  med katastrofer, kommer Thurs med en utmanande tid – men därefter Ur med styrka att klara av utmaningar. Reid visar sedan slutet på något och början på något nytt. Då kommer Feh, runan för lycka och pengar. Känns hoppfullt och bra inför framtiden, så det gäller att ta tillfälliga motgångar med ro.

Med ljus och kärlek!