Hälsa,  skönhet,  ungdom

När lågorna lyser in framtiden

Nu brinner eldarna varje dag och önskan att få svar på sina frågor om framtiden har aldrig varit så stor. Intuitionen säger det samma som kort och runor och råder att ta det lugnt. Allt löser sig även om det ser tufft ut just nu, men jag vill iallafall försöka med eldmagi och besvärjelser så mycket jag kan, för att skynda på förbättringarna. Tålamod har nog aldrig varit min starka sida.

Tänker alltid på attraktionslagens visa ord, att det är övertygelsen som får det att hända så som man önskar.  Att tvivel sänder ut negativa energier och det bästa är att inte ens tänka de negativa tankarna. Universum skulle kunna missuppfatta dem som önskningar och av full välvilja skicka det vi absolut inte vill ha. Det är viktigt med positivt tänkande, som dessutom håller humöret uppe.

Tillbaka till eldens energier så brukar jag be ärkeängeln Uriel, “Guds eld” och visdomens ängel om hjälp vid eldmagi. Om jag lägger dit kristaller för att förstärka mina manifestationer blir det lysande gulbruna, nästan orange bärnsten.  Eldens energi är förbunden med våra känslor och ger oss förmågan att vara självsäkra och kreativa – den ger oss mod och inspiration. Ett kraftfullt element som hjälper oss vid magi och ritualer.

Med flammande lågor och mycket kärlek…