livsstil,  möjligheter,  Mörker,  rökelse

När livet börjar om på nytt

Något har hänt, så det är tid för nystart. Du har sagt upp dig och beslutat dig att börja en utbildning för ett helt nytt yrke, barnen flyttar ut ur huset, skilsmässan är klar och det gäller att starta om – få igång livsgnistan. Mycket kan hända. I bästa fall ser man det som hänt, som en ny chans till lycka i livet. Vi ska se det så. Att få börja om är en stor möjlighet till ett nytt liv utan gamla misstag. Sägs ju att bara den är en “tokstolle”, som upprepar samma fel gång på gång och förväntar sig ett annat resultat.

Tänker på solhälsningen när jag skriver detta – att varje morgon hälsa solen med några välvalda yoga-övningar har alltid hjälpt mig börja dagen med ett inre lugn och förväntan. Meditera med sin önskan som manifestation i en så kallad “Pink bubble meditation” kan också kännas helt rätt. Där omsluter du tanken på din önskan, precis som den ska vara, och lever den tills du i tanken blåser iväg bubblan.

De gånger jag börjat om i mitt liv, har jag alltid tittat framåt och levt i nuet. Koncentrerat mig att inte titta tillbaka, efter mottot “gråt inte över spilld mjölk”. När det i alla fall känts tufft har det blivit spådom, magi och ritualer tillsammans med rökelse för att driva bort dåliga energier. Även om jag är “TROLL” själv ringer jag gärna kollegor för spådom och kortläggning ibland. Man kan vara så fylld med känsla, hur man vill ha det, att ens egna “önskeenergier” styr korten. Då känns det bra att låta någon annan läsa av resultatet.

Att vända något som blivit fel, till något man gläder sig över är härligt och att få hjälp med detta är toppen. Älska dig själv och ditt liv är ett bra råd, för vem kan motstå en glad, leende människa. Är det kanske inte så, “fake it till you make it” sa en klok person. Under inga omständigheter ska du titta tillbaka.

En annan klok kvinna, Marianne Williamson, författare från Texas skrev….. “Vi läker inte det förflutna genom att rota omkring där. Vi läker det förflutna genom att helt och fullt leva i nuet”.

Med ljus och kärlek från Laura