änglar,  Eftertanke,  själ

När portaler öppnas….

Det finns tider när det känns som portaler öppnas. Då menar jag portaler som är inkörsportar till andra dimensioner. Dessa öppningar till andevärlden, som hjälper oss med andligt arbete som spådom, seanser, kontakter med änglar och möten med kraftdjur. Eller kanske som en dörr till nära och kära, som gått över regnbågsbron. Det skrivs också mycket om platser i världen, som verkar vara portaler till andliga världar.

En av Universums största gåtor är dessa portaler, som kan vara fler än vi tror. Vår värld verkar vara mer mystisk än vi tidigare antagit och har hittills sagts bestå av 4 dimensioner, men man börjar mer och mer prata om en femte. Vi ser ett mysterium i himlens och stjärnornas vackra värld och följer månens faser. Samtidigt försöker vi upptäcka dess hemligheter och överraskas gång på gång av nya fenomen. För visst finns det speciella kraftplatser på vår jord. Vår intuition brukar känna av detta, om vi är öppna för det andliga och själen tar emot Universums tecken.

Ibland när vi står där inför himlen känns det som om vi bara skulle behöva sträcka ut handen för att nå det onåbara. Vid vissa tider mer än andra, som till exempel den så kallade häxtimmen mellan 03.00 – 04.00 vintertid. Vi pratar om häxtimmen i gryningen, med skymningen kan vara lika intressant. Likaså dagar som Valborg, Påsk, Midsommar, Halloween, Alla Helgons Dag, Sommar- och Vintersolstånd och några till. Nämnde redan månens olika faser.

Med ljus och andliga fenomen….