Drömmar,  kropp och själ,  Månfaser,  sömn

Nattens drömmar visar vägen….

Det du drömmer om natten, kan ha stor betydelse, som en vägvisare i ditt liv. I drömmen kan du inte dölja dina känslor, utan allt kommer fram. Innersta känslor och önskningar, som du kanske “lyckats” förtränga. För det mesta handlar drömmarna om något du upplevt tidigare eller nyligen. Det sägs ibland, att det till och med kan vara erfarenheter från tidigare liv.

Kvällshimmel, Natthimlen, Natt, Måne

Drömmer du ofta? Det sägs att vi drömmer varje natt, men att vi glömmer det mesta. Mitt råd är alltid att skriva i en drömdagbok direkt på morgonen innan man glömt – särskilt runt fullmånen och även nymånen – för att hitta ledtrådar för framtiden från vårt innersta.

Genom att vi i drömmen kan återuppleva tidigare misstag, så blir det möjligt att undvika dem i framtiden. Det gör att vi kan se framtiden i helt nytt ljus och vi slipper göra om gamla misstag. Lägg gärna en örtapåse, med utvalda örter för vackra sanndrömmar under kudden, våra lucid dreams. Till exempel gråbo, rölleka och ringblomma. Glöm inte heller drömfångaren.

Plats, Stjärnor, Galaxer, Universum

Månen, stjärnor och galaxer påverkar oss mer än du tror, även när vi sover. Om du till exempel drömmer om månen så betyder det att du ska följa din själs röst – intuitionen eller magkänslan, som vi säger. Din känsliga sida kopplas till lycka på många områden under fullmånen.

Fantasin får härja fritt i drömmen och bra är väl det. Fullmåne och stjärnor symboliserar rikedom och välstånd, stjärnorna pengar förstås och båda naturligtvis känslor och kärlek. Alla våra fantasier brukar komma fram i drömmar vid olika månfaser som utvärderas olika – samma dröm under nymåne är inte samma som under avtagande måne. Nymåne är nystart på något positivt medan avtagande måne kan varna för kommande händelser, som man borde se upp med.

Bakgrund, Fantasi, Stjärnbeströdd Himmel

Med ljus och kärlek hälsar silvertrollet Laura från drömmarnas rike