balans,  Eftertanke,  Månfaser

Nymåne i Tvillingarnas tecken

Måndag 19 juni kommer den efterlängtade nymånen i Tvillingarnas tecken. En nystart med dubbla budskap – allt har två sidor, så det gäller att tänka efter före, så inget blir fel. Det beror lite på osäkerheten i stjärnbilden när det gäller valmöjligheter. Vägvalet kan vara svårt, så under den här nymånen blir det särskilt viktigt att lita på intuitionen. Den där bekannta magkänslan, som dyker upp direkt när du står inför ett val. Innan du börjat älta fram och tillbaka. Försök hålla den känslan kvar, annars försvinner den lätt.

Kanske vill du bli spådd under nymånen för att få hjälp med ett val, eller helt enkelt få veta hur chanserna inför framtiden ser ut? Just under nymånen, när allt gäller nystart kan det komma upp lite oväntde frågor, men också oväntade svar. På linjen där jag arbetar finns alltid någon beredd att ge dig svar på dina frågor, även under nymånen. Också under midsommarhelgen kan du vara säker på att få hjälp med just din fråga. Ett tips är att du går in och läser våra beskrivningar, så hittar du lättast den som passar just för dig.

När nymånen är i Tvillingarna är det oftast frågor om kärleken som dyker upp och kortet i Tarot-kortleken är nr. 6 “De älskande” i den stora Arkanan. Där gäller det kärleken i stort – inte bara till  livspartnern/kärleken, utan även till föräldrar, barn, vänner, alla som man har kontakt med. Kortet ber dig vara noga med dina beslut. Här är det ärkeängeln Rafael som du ska be om hjälp. Ängeln som står för healing, hälsa, framtidshopp och kärlek. Eftersom 19 juni är en måndag, månens dag, passar det också att be ärkeängeln Haniel, som också är mångudinna, om hjälp. Haniel är också en healingens ängel. som ber dig lyssna till din intuition. Att du ska gå till grunden med dig själv, gå din egen väg och lyssna till din inre röst. Viktigt med eftertanke för att komma i balans, nu när nymånn är i Tvillingarnas tecken.

Med ljus och kärlek från Laura